Leave Your Message
Na maua e le Shanghai Shenyin Group le Laisene Gaosi Va'a

Alamanuia Tala Fou

Tala Fou Categories
Tala Fou Fa'apitoa

Na maua e le Shanghai Shenyin Group le Laisene Gaosi Va'a

2024-04-17

Ia Tesema 2023, Shenyin Group faʻamaeʻaina ma le manuia le suʻesuʻega i luga ole laiga o agavaʻa gaosiga o vaʻa mamafa faʻatulagaina e Shanghai Jiading District Special Equipment Safety Supervision and Inspection Institute, ma talu ai nei na maua ai le laisene gaosiga o China Special Equipment (Pressure Vessel Manufacturing).


talafou06.jpg


O le mauaina o lenei laisene o loʻo faʻaalia ai o le Shenyin Group o loʻo i ai le agavaa ma le gafatia e gaosia meafaigaluega faʻapitoa mo vaʻa mamafa.


O le faʻaaogaina o vaʻa mamafa e matua lautele lava, e iai sona tulaga taua ma sao i le tele o vaega e pei o alamanuia, tagata lautele, militeri ma le tele o vaega o suʻesuʻega faasaienisi.


Shenyin Group tuʻufaʻatasia ma le faʻaogaina o vaʻa mamafa, mo faʻataʻitaʻiga faʻafefiloi masani masani mo le faʻaleleia o alamanuia, mo le vaega o le faʻagasologa o le lithium, le vaega toe faʻaaogaina o le lithium, le vaega o le lithium iron phosphate, vaega faʻafefiloi o mea photovoltaic o loʻo i ai togafitiga faʻapolofesa ma mataupu faʻaoga aoga.


1. Fa'afefiloi fa'afefiloi fusipa'u fa'amalie fa'apitoa mo le vaega fa'agasologa susū ternary


talafou01.jpg


O lenei faʻataʻitaʻiga e masani lava ona foia le faʻafitauli pe a maeʻa le faʻamagoina o le gaogao, o mea o loʻo i ai i se tulaga maualuga-vevela ma e le mafai ona ulufale i le isi gaioiga, e ala i lenei faʻataʻitaʻiga e mafai ona iloa ai le faʻavave vave, ma le faʻaumatiaina o le tufatufaina o le tele o mea i le taimi o le fa'amago e fai se galuega lelei o le toe fa'aleleia.


2. Sanyuan vaega fa'agasologa susu fa'agogo suotosina


talafou02.jpg


O lenei faʻasologa o le faʻagogoina o le naifi o se masini faʻapitoa na atiaʻe e Shenyin i luga o le faʻavae o le SYLD series mixer, lea e masani ona faʻaaogaina i le faʻagogo loloto o le paʻu ma le susu o le 15% pe itiiti ifo, ma le maualuga o le faʻamagoina lelei, ma le a'afiaga fa'amago e mafai ona o'o atu ile maualuga ole 300ppm.


3. Lithium toe fa'aaogaina pa'u uliuli fa'amamago mea fa'afefiloi


talafou03.jpg


O lenei fa'asologa o le suotosina o lo'o fa'aaogaina fa'apitoa mo felauaiga otaota malo ma le teuina le tumau ma fa'agogo mea o lo'o i ai vaega fa'afefe. O le paʻu o loʻo faʻapipiʻiina i le peleue vevela vevela ma le peleue faʻasaoina o le vevela, lea e mafai ona vave vevela ma faʻafefe ai vaega faʻafefe i totonu o meafaitino, faʻamautinoa o mea e teu e faʻamautu ai mea totino muamua ma e le faʻafefiloi ma mea leaga, ma puipuia ai le faʻalavelave faʻafuaseʻi.


4. Dehumidifying ma fa'afefiloi masini mo le lithium iron phosphate fa'auma vaega oloa


talafou04.jpg


Lithium uʻamea phosphate oloa vaega dehumidification mixer o se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa na atiina ae e Shenyin i luga o le faʻavae o le SYLW faʻasologa faʻafefiloi fusi fusi. O lenei faʻataʻitaʻiga ua faʻapipiʻiina i le peleue vevela e iloa ai le loloto o le faʻagogoina o mea susu-toe faʻafoʻi mai i le vaega faʻafefiloi mulimuli mo le tulaga o le agglomeration o le susu-toe foʻi mai o mea i le vaega o oloa maeʻa, ma ia iloa ai le faʻafefiloi faifaipea faagasologa i le faiga faʻagogo i i le taimi lava e tasi.


I le taimi nei, o le faʻaogaina o le gaosiga o le maketi e 10-15 tone o mea faʻafefiloi, e mafai e Shenyin ona faia se vaega e tasi o le 40 tone (80 kupita mita) o mea faʻafefiloi, e ausia ai le lelei o le faʻafefiloi.


5. Conical fa'afefiloi sikulima tolu mo mea eva photovoltaic


talafou05.jpg


PV eva mea fa'apitoa conical tolu fa'afefiloi sikulima o Shenyin mo EVA/POE ma isi photovoltaic fa'apitoa ata palasitika su'esu'ega ma le atina'eina o fa'ata'ita'iga fa'apitoa, aemaise lava mo le maualalo o le liusuavai o mea pa'u ma mea palasitika e tu'uina atu ai fa'afefiloi maualuga.